سفارش تبلیغ
صبا ویژن

آموزش و پرورش اسرائیل بزرگترین دستگاه تروریسم پروری

آموزش و پرورش اسرائیل بزرگترین دستگاه تروریسم پروری

 

در سطح تربیتی و اجتماعی ، شیوه‌های اسرائیلی آموزش ، پاسخی مثبت به اهداف و رویکردهای ایدئولوژی صهیونیسم و تأکیدی بر اصول ثابت آن در یهودی کردن سرزمین و تاریخ فلسطین و پدید آوردن انسانی مناسب برای آن بوده است ؛ زیرا به قول «اوری اونیری» نویسنده اسرائیلی ، ایدئولوژی صهیونیسم برکل نظام کنونی اسرائیل مسلط است و به کودکان گهواره‌ها و دانش‌آموزان مدارس آموخته می‌شود و در این راه از تمام ابزارهای آشکار و نهان برای اقناع افراد استفاده می‌شود.

به لطف سازگاری ایدئولوژیک کودکان اسرائیلی ، نظام‌های آموزشی و سایر دستگاه‌های حاکم این ایدئولوژی توانسته‌اند نسلی به وجود آورند که درونشان پر از خودخواهی ، تعصب قومی و افتخار به نژاد برگزیده است.

یشعیاهو بن بورات [روزنامه‌نگار اسرائیلی] می‌گوید :« من از هفت سالگی برای فعالیت نظامی با هدف اشغال فلسطین تربیت شدم و پرورش یافتم . ما در اتریش با این احساس زندگی می‌کردیم که روزی خواهد آمد که فلسطین با قدرت بازو اشغال می شود. آنها بی‌توجهی به شهروندان عرب را به من آموزش دادند و مرا با این اعتقاد پرورش دادند که سرزمین اسرائیل برای ماست.

بدین‌ترتیب مشخص می‌شود که تربیت در اسرائیل شیوه‌ای صهیونیستی و مبتنی بر تجاوز ، خشونت و برنامه‌ریزی برای توسعه‌طلبی و منع دیگران از رسیدن به حقوق انسانی و مدنی است. به نظر وکیلی به نام «ویلیتسا لانفر» سیاست اسرائیل « روی آموزش جنگ ، نهادینه کردن احساسات قومی و کینه‌ورزی نسبت به اعراب در بین دانش‌آموزان متمرکز شده است» تا طبق گفته پروفسور شاحاک ،«اکثر یهودیان اسرائیل با کینه و تحقیر به فلسطینیان نگاه کنند».

منبع : تروریسم صهیونیستی ص 96
آموزش و پرورش اسرائیل بزرگترین دستگاه تروریسم پروری

   برای ارائه تصویری روشن از تأثیرگذاری این نوع تربیت در ایجاد ارزش‌هایی مثل خشونت‌طلبی ، تجاوزگری ، تعصب و انزواطلبی به نظرسنجی‌ای اشاره می‌کنیم که جورج تاماران ، استاد روان‌شناسی دانشگاه تل‌آویو ، از دانش‌آموزان مدارس ابتدایی به عمل آورده است. در این نظرسنجی که بسته به محل نظرسنجی در مدرسه ، کیبوتس یا شهر انجام شد ، بین 66 تا 95 درصد از سؤال‌شوندگان محو و نابودی کامل اعراب را تأیید کردند.

  

سربازان احتیاطی که در جریان عملیات «دیوار بازدارنده» در منطقه طولکوم خدمت می‌کردند ، وقتی بسته‌های هدایای دریافتی خود از دانش‌آموزان منطقه مرکزی را باز کردند غافلگیر شدند ، زیرا بچه‌ها نامه‌های زیادی برای سربازان نوشته بودند و از آنها خواسته بودند به قوانین توجهی نکنند و تا حد امکان تعداد بیشتری از اعراب را به قتل برسانند. «الف» یکی از سربازان احتیاطی بود که به موجب فرمان شماره«8» ، به واحد احتیاط پیوسته بود. او گفت : وقتی نامه دریافتی را باز کردم ، از تعجب شوکه شدم ، زیرا در نامه نوشته شده بود :« من برای اینکه تو سالم به خانه برگردی دعا می‌کنم و از تو خواهش می‌کنم به خاطر من دست‌کم ده نفر از اعراب را بکشی». نویسنده این نامه در ادامه افزود.« به قوانین توجهی نکن و آنان را به رگبار گلوله ببند. در ضمن ، یک عرب خوب کسی است که مرده باشد».

زمانی «الف» دوستش را از مضمون نامه مطلع کرد، دریافت که موضوع نامه او یک مورد خاص نبوده و در نامه‌های سربازان دیگر سخنان شدیداللحن‌تری نوشته شده است ؛ از جمله «فلسطینیان در جهنم می‌سوزند و خداوند نام آنان را محو می‌کند. آنان را با سلاح «ام 16» گلوله‌باران کنید». دیگری نوشته بود :« از تو خواهش می‌کنم تا جایی که می‌توانی تعداد بیشتری از اعراب را بکشی». در نامه دیگری یکی از دانش‌آموزان برای سربازان آرزوی موفقیت کرده و ادامه داده بود :« به من بگو که تیراندازی به روی اعراب چقدر زیباست ؟ به این اشعار گوش کن : عرب خوب عربی است که مرده باشد. عرب قهرمان عربی است که در گور دفن شده باشد».

عبارت‌هایی مثل « عرب خوب عربی است که مرده باشد» یا «تمام اعراب نفرت‌انگیز را بکشید و کسی از آنان را زنده نگذارید» در بسیاری از نامه‌ها تکرار شده بود. یکی از دانش‌آموزان با بیان شور و اشتیاق خود برای شرکت در نبرد نوشته بود :« من می‌دانم که جنون‌آمیز به نظر می‌رسد ، اما دوست دارم آنجا باشم و به سمت همه آنان شلیک کنم. تمام اعراب باید بمیرند».[1]

بدین ترتیب ملاحظه می‌شود که ما در برابر برنامه‌ای قرار داریم که یک کینه‌جویی حساب شده را به جوانان اسرائیلی آموزش می‌دهد


[1]  تمام این شهادت‌ها در روزنامه یدیعوت آحرونوت در تاریخ 7/5/2002 آمده است . ترجمه حلمی موسی السفیر ، 13/5/2002.

 





برچسب ها : نمایشگاه بزرگ صهیونیزم شناسی  ,




درباره وبلاگ

جستجو

آمار


    بازدید امروز : 1040
    بازدید دیروز : 56
    کل بازدید : 924611
    تعداد کل یاد داشت ها : 1623
    آخرین بازدید : 103/9/8    ساعت : 7:44 ص

دانشنامه مهدویت

دیگر امکانات