شنبه 92/11/5 — azadnagar -
نظر بدهید
صادق زیباکلام :
مشکل از آنجایی آغازی شود که وقتی ما به فعالیت هسته ای یک حالت تقدیس می بخشیم این تصور و توهم برای عده ای به وجود می آید که آقای ظریف و عراقچی که مذاکره کرده اند یا بنده که نقدهایی در مورد اصل موضوع هسته ای دارم پس باید یکی یکی از بین برویم چون آن امر و کار مقدس را زیر سوال برده ایم لذا من معتقدم باید با چنین فکری در جامعه مقابله کرد ......
وقتی برخی مسئولان از تربیون هایی که در اختیار دارند عنوان می کنند جوانان ما اجازه فلان مساله را نمی دهند و توی دهن این فرد یا آن فرد می زنند لذا با این کار به نوعی خشونت را ترویج می کنند.این رفتارها نه تنهاخطاست بلکه جوانان را به قانون شکنی تشویق می کند تا اگر برخی احساس تکلیف شرعی کردند فلان کار را بکنند!
زیباکلام خاطرنشان کرد:نباید اجازه داد هر کس قانون را دستش بگیرد و هرگونه می خواهد رفتار کند درواقع مروجین خشونت و بی قانونی مقصرین اصلی تندروی ها هستند.
شنبه 92/11/5 — azadnagar -
نظر بدهید
بنده هم در یک جلسه در سالن اصلی درمورد آینده خاورمیانه همراه با وزرای خارجه ترکیه و اردن، رییس اقلیم کردستان عراق، رییس شورای روابط خارجی آمریکا و یک استاد و سیاستمدار سابق لبنانی شرکت کردم که به صورت زنده از شبکه العربیه پخش شد. در چند جلسه همراه با جمع کثیری از وزرای عربی و اروپایی در باره وضعیت منطقه و به ویژه سوریه صحبت کردیم که تقریبا تمام وقت جمعه را پر کرد و به همین دلیل نتوانستم همراه رییس جمهور به ایران برگردم.
اجلاس داوس نمونه دیگری از جضور مؤثر، موفق و همراه با عزت ایران در صحنه های مهم تصمیم سازی جهانی بود که به نوشته یک روزنامه آلمانی، دولت تدبیر و امید در حوزه سیاست خارجی کار 4 ساله را در 6 ماه انجام داد.
در کنار اجلاس چند ملاقات هم داشتم که منجمله با خانم اشتون توافق کردیم که تا اواخر بهمن اولین اجلاس ایران و 1+5 را برگزار کنیم. می خواستیم زودتر اجلاس برگزار شود ولی دوستان چینی به دلیل تعطیلات سال نو چینی آمادگی نداشتند.
از فردا هم میزبان تعدادی از مقامات گذشته و کنونی خواهیم بود. وزرای خارجه سابق روسیه و فرانسه در روزهای آتی در تهرانند. وزیر فرهنگ ایتالیا و نخست وزیر ترکیه هم در این هفته به تهران سفر می کنند. آخر هفته برای شرکت در اجلاس امنیتی مونیخ به آلمان خواهم رفت و پس از بازگشت میزبان هیئتی به سرپرستی کوفی عنان و عضویت دزموند توتو (اسقف معروف ضدآپارتاید آفریقای جنوبی) و رؤسای جمهور سابق فنلاند و مکزیک خواهم بود. بعد هم وزیر خارجه سوئد را در تهران خواهیم داشت..
برچسب ها :
تا حدودی سیاسی ,
شنبه 92/11/5 — azadnagar -
نظر بدهید
با اینکه فاصله هوائی تهران تا مشهد فقط یکساعت و ربع است، نگاه امام جمعه این دو شهر به بعضی مسائل 180درجه با همدیگر تفاوت دارد.
به گزارش جمهوری اسلامی، حجت الاسلام سید احمد علم الهدی دیروز در نماز جمعه مشهد گفت: "سه، چهار روز است که فناوری هستهای در مرحله سقوط قرار گرفته و آقای صالحی در گفتگوی خبری مسائلی را بیان کرد که نتیجه این شد، فناوری هستهای متوقف شده است. آیا واقعاً تعطیلی فنآوری هستهای به چهار میلیارد دلار میارزد؟" درست در همان ساعت و همان روز، آیتالله امامی کاشانی خطیب جمعه این هفته تهران با حمایت از مواضع دولت جمهوری اسلامی ایران در رابطه با مسائل هستهای و مذاکرات با 1+5، گفت: "مواضعی که وزارت خارجه اکنون در رابطه با مسائل هستهای و در مقابل 1+5 میگیرد، مواضعی محکم است که ملت و مقام معظم رهبری بر آن ایستادهاند." در این میان، تکلیف تریبون نماز جمعه چیست؟
برچسب ها :
تا حدودی سیاسی ,
شنبه 92/11/5 — azadnagar -
نظر
عباسعلی کدخدایی سخنگوی سابق شورای نگهبان درباره شرط حضور آیت الله هاشمی در آخرین انتخابات مجلس خبرگان رهبری گفت: در مورد انتخابات خبرگان سال 85 نظر ایشان بود که نمایندگانی از طرف وی سر صندوق ها حضور داشته باشند. قانون انتخابات خبرگان هم چنین مساله را پیش بینی نکرده بود. اما وی اصرار زیادی روی این مساله داشت و حتی با آقای جنتی تماس گرفت و گفت اگر این کار انجام نشود من انصراف و بیانیه می دهم.
آقای جنتی موضوع را با من مطرح کرد و من هم گفتم ما مشکلی در این زمینه نداریم . آن زمان آقای پورمحمدی وزیر کشور بودند که با وی صحبت کردیم و آیین نامه انتخابات خبرگان اصلاح شد تا نمایندگان نامزدهای خبرگان بتوانند سر صندوق ها حاضر شوند. ما این مشکل را برای آقای هاشمی حل کردیم. ظاهراً برای ایشان این تردید ایجاد شده بود که شاید اتفاقاتی در جهت حذف وی در حال وقوع است. اما ما تا آنجایی که قانون اجازه دهد در جهت شفاف سازی اقدام خواهیم کرد.
گفتنی است نتایج قطعی شمارش آرای مجلس خبرگان رهبری در حوزه انتخابیه استان تهران در سال 85 بدین شرح اعلام شد:
1ـ اکبر هاشمی بهرمانی (هاشمی رفسنجانی ) باکسب 1/564/197 رای
2ـ محمدآقا امامی (امامی کاشانی ) باکسب 1/027/767 رای
3ـ علی اکبر فیض (مشکینی ) باکسب 1/015/500 رای
4ـ محمد یزدی باکسب 970/192 رای
5ـ احمد جنتی باکسب 929/403 رای
6ـ تقی مصباح (مصباح یزدی ) باکسب 879/883 رای
7ـ حسن روحانی باکسب 844/190 رای
8ـ قربانعلی دری نجف آبادی باکسب 736/387 رای
9ـ محسن کازرون (کازرونی ) باکسب 716/828 رای
10ـ سیدمحسن آقا میرمحمدعلی (خرازی ) باکسب 688/212 رای
11ـ رضا استادی مقدم باکسب 650/391 رای
12ـ عبدالنبی نمازی باکسب 602/096 رای
13ـ محمدباقر باقری (باقری کنی ) باکسب 598/352 رای
14ـ محمد محمدی دعویسرائی (محمدی گیلانی ) باکسب 574/688 رای
15ـ محسن قمی باکسب 543/951 رای
16ـ محمدحسن مرعشی باکسب 518/129 رای
برچسب ها :
تا حدودی سیاسی ,
شنبه 92/11/5 — azadnagar -
نظر بدهید
استاد مطهری :
چرا افراد بیکار و مزاحم و علف هرزه در محیط مقدس روحانیت زیاد است به طوری که یک زعیم روحانی مجبور است برای آب دادن یک گل، خارها و علف هرزهایی را هم آب بدهد؟ چرا اساساً در میان ما سکوت و سکون و تماوت و مرده وشی، بر حرّیت و تحرّک و زنده صفتی ترجیح دارد و هر کس بخواهد مقام و موقع خود را حفظ کند ناچار زبان در کام می کشد و پای در دامن می پیچد؟
چرا برنامه های تحصیلی ما مطابق احتیاجات تنظیم نمی شود؟ چرا تصنیف و تالیف و نشریه و مجله به قدر کافی نداریم؟ چرا بازار القاب و عناوین و ژست و قیافه و آراستن هیکل در میان ما این قدر رایج است .... علت اصلی و اساسی نواقص و مشکلات روحانیت ، نظام مالی و طرز ارتزاق روحانیین است.
منبع : کتاب ده گفتار ص 285
برچسب ها :
استاد مطهری ,
شنبه 92/11/5 — azadnagar -
نظر
استالین در آن زمان درمسند قدرت بود و در کمال تسلط، حکومت می کرد و مخالفان خود را به زندان و زنجیر و حبس می کشید. این مخالفان، همه مخالفان عادی نبودند. کمونیست هایی بودند که سال ها برای استقرار نظام کمونیستی در شوروی مبارزه کرده بودند. زندان و شکنجه دیده بودند و حتی بعضی از آنها صاحب تالیفات تئوریک بودند.
اینها به دست استالین به زندان افتادند و در دادگاه ظاهراً آزاد، اعتراف به خیانت کردند و بعد هم بی محابا اعدام شدند.
منبع : ادب قدرت ادب عدالت ص 241
برچسب ها :
راه ناهموار ,
شنبه 92/11/5 — azadnagar -
نظر بدهید
آیت الله هاشمی رفسنجانی :
آیت الله هاشمی رفسنجانی ضمن بیان اینکه "سوء مدیریت هشت سال گذشته، اقتصاد کشور را از ریل خارج کرد" به فساد گسترده اقتصادی به بهانه دور زدن تحریم ها اشاره کرد و تاکید کرد: فسادهای زیادی در سال های اخیر در خیلی از زمینه ها ؛در بانک ها ، در وام ها، در خریدها ؛ در دورزدن تحریم ها و بسیاری از مسایلی که کم و بیش داریم ؛ اتفاق افتاد. بعضی جاهایش را می بینید که علنی می شود و چیزهایی هم هست که هنوز حالت سرّی دارد و رو نمی شود
من، سپاه را وارد کارهای عمرانی کردم امّا نه کارهای مالکیتی، اصلا سبک فعلی را قبول ندارم که اینها تبدیل به رقیبی آنگونه در مالکیت شوند. آنها در زمان من که مالک نمی شدند؛ مثلاً ما کار سد کرخه به آنها دادیم، انجام دادند و وسایل خود را نوسازی کردند منتها هرگزاجازه مالکیت ندادیم چون قانون اساسی اجازه چنین کاری را نمی دهد.
برچسب ها :
تا حدودی سیاسی ,
شنبه 92/11/5 — azadnagar -
نظر بدهید
متاسفانه کسانی که می گفتند ما خدا را به شما می فروشیم، ما خدا را به شما معرفی می کنیم؛ این متاع را از مغازه ی ما بخرید؛ خدا نزد ماست، مانند حاجبانی باعث شدند تا خدا که دوست ترین دوستان و آشناترین آشنایان و مهربانترین مهربانان است، از آدمیان دور شود و بلکه آدمیان او را دشمن و منافی با تمامیت وجود خود بپندارند و گمان کنند که با طرد و دفع او انسان تر می شوند، یعنی گمان کنند که عبودیت خداوند، نقصانی است در آدمیت آدمی.
در حالی که این چنین نیست. شما اگر این حاجب ها و حجاب ها را کنار بزنید و خود را به خدا نزدیک تر کنید و مستقیماً دست تان را در دست او بگذارید، خواهید دید که آن که با ما بیگانه است، شیطان است نه خدا.
برچسب ها :
راه ناهموار ,
پنج شنبه 92/11/3 — azadnagar -
نظر
حسن روحانی رییس جمهور کشورمان در اظهاراتی در سوییس اعلام کرد که می توان در صورت تلاش متقابل،دشمنی بیش از سه دهه ای بین ایران وآمریکا را به دوستی تبدیل کرد.
به گزارش عصر ایران به نقل از رویترز، روحانی روز گذشته و در نخستین روز سفر دو روزه اش به سوییس برای شرکت در نشست سالانه مجمع اقتصاد جهانی در شهر داووس در مصاحبه ای با تلویزیون "RTS"سوییس ضمن اعلام این مطلب گفت:" هیچ دشمنی جاودان و هیچ دوستی پایدار و ابدی نیست و ما باید تلاش کنیم تا دشمنی ها را به دوستی تبدیل کنیم."
روحانی با اشاره به اینکه روابط ایران و آمریکا در سه دهه گذشته دارای مشکل بوده است افزود که ایجاد رابطه بهتر مستلزم همت و تلاش دو جانبه است.
برچسب ها :
تا حدودی سیاسی ,
چهارشنبه 92/11/2 — azadnagar -
نظر بدهید
ای کاش
آن برج بزرگ مال من بود
تااینکه من از کرایه ی آن
در لذ ّت جاودانه بود م
لم داده و کیف می نمود م
هر روز به زیر سایه ی آن !!
***
ای کا ش
رئیس بودم و شاد
تا صاحب اعتبار بود م !
دارای دوتا زن اضافی !
ایضا
ده خانه و چند باغ و ویلا...
از مردم مایه دار بود م !
***
ای کا ش
آقای فلان برادرم بود
تا در کنف نفوذایشا ن
هر صاحب منصبی کرم !بود!!
***
ای کاش
من نیز
با حقه وحیله وزرنگی !
دارای هزا رکار بودم !
باترکِ خریّت مداوم !
از مردم خرسوار بودم !!
***
ای کاش که بنده هم شبیه
آن حاجی آس و پاس بودم !
در کشور دیگری فراری
باتهمت اختلاس بودم !!
***
ای کاش
مانند فلان جناب آقا !
می شد ببرم همیشه ویلا
زنهای قشنگ و زشت راهم !!
با پول حرام و خرج دادن
می شد بخرم بهشت راهم !!!
برچسب ها :
چرت و پرت ,