عشق ...

در تنـــور عاشـــــقی ســـردی مکن  

در مقــام عشـــق نامـــردی مــــکن

لاف مــردی می زنــی مـــردانه باش

در مســـیر عاشــقی افســـانه باش

عشــــق یعنـــی آنچنــان در نیستی

تا کـه معشـــوقت ندانـــد کیــــستی

عشق یعنی مستــی از چشـمان او

بی  لب و بی جرعه بی می بی سبو

عشـــق یعنـی خویشتــن را نان کنی

مــــهربانی را چنـــــین ارزان کنــــــی

عشــــق آزادی ،رهایــــی، ایمنــــی

عشـــق زیبــــایی ،زلالی،روشـــنی

در جهــان  هر کار خوب و ماندنی ست

رد پای عشــــق در او دیدنـــــی ست

هر که با عشق آشنا شد مست شد 

وارد یـــک راه  بی بن بســــت شــــد

عشــق یعنی شور مســـتی در کلام

عشق یعنی شعر مستی والســلام

 





برچسب ها : جملات ناب  ,

خدایا چرا من ؟

آرتوراشی، قهرمان افسانه ای ویمبلدون به دلیل خون آلوده ای که در جریان یک عمل جراحی در سال 1983 دریافت کرد، به بیماری ایدز مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. او از سراسر دنیا نامه هایی از طرفدارانش دریافت کرد. یکی از طرفداانش نوشته بود : «چرا خدا تو را برای چنین بیماری دردناکی انتخاب کرد؟».

آرتور در پاسخ نوشت : «در دنیا، 50 میلیون کودک بازی تنیس را آغاز می کنند. 5 میلیون نفر یاد می گیرند که چگونه تنیس بازی کنند. 500 هزار نفر تنیس را در سطح حرفه ای یاد می گیرند. 50 هزار نفر پا به مسابقات می گذارند. 5 هزار نفر سرشناس می شوند. 50 نفر به مسابقات ویمبلدون راه پیدا می کنند، چهار نفر به نیمه نهایی می رسند و دو نفر به فینال ... و آن هنگام که جام قهرمانی را روی دستانم گرفته بودم، هرگز نگفتم خدایا چرا من ؟ و امروز هم که از این بیماری رنج می کشم، نیز نمی گویم خدایا چرا من؟».





برچسب ها : داستان های کوتاه  ,

استقلال کشور

برنارد شاو که خود ایرلندی بود می گوید :

روز جشن استقلال ایرلند ، سنگ تراشی را دیدم که در جشن شرکت نداشت و با زحمت سنگ می تراشید.

به او گفتم : «امروز ایرلند ، به استقلال رسیده است. چرا کارت را تعطیل نمی کنی؟»

مرد گفت : «اگر تعطیل می کردم، کشور به استقلال نمی رسید.»





برچسب ها : داستان های کوتاه  ,

 

جنگ 8 ساله دفاع مقدس

دستوری جالب از شهید حسن باقری برای شناسایی عملیات بیت المقدس :

حسن باقری، فرمانده اطلاعات عملیات سپاه، گفته بود همه چیز را گزارش کنید. حتی این که فلان جا هیچ خبری نیست، برای من خبر است. می گفت :

«پشت دوربین دیده بانی هم که  می نشینی باید با دقت از منطقه عبور کنی و خودت را همان جا ببینی که داری نگاهش می کنی. قدم به قدم هدف ها را تعقیب کن. آن قدر تمرکز کن که به جای دیگری توجه نداشته باشی. باید به عمق منطقه بروی و حس کنی روی زمین راه می روی. همان اندازه که روی زمین رفتنت طول می کشد با چشم برو. تمام پستی بلندی ها را طی کن. وقتی به دکل ابوذر برمیگردی باید همان قدر خسته باشی که انگار پیاده رفته ای.»

منبع : کتاب دایره المعارف مصور جنگ 8 ساله ایران و عراق ص 153

 





برچسب ها : تلخ و شیرین های جنگ  ,

 

استاد علی شریعتی :

انسان به میزانی که به مرحله انسان بودن نزدیک می شود ... احساس تنهائی بیشتری می کند، اشخاصی که عمیق ترند ، اشخاصی که دارای روح برجسته تر و ممتازتر هستند از آنچه که توده مردم هوس روزمرّه شان است و لذت عمومیشان، بیشتر رنج می برند، و یا میبینیم کسانی را که به میزانی که روح در آنها اوج می گیرد و اندیشه متعالی پیدا می کند، از جامعه و زمان فاصله می گیرد و در زمان تنها می ماند.

شرح حال نوابغ را اگر بخوانیم می بینیم که یکی از صفات مشخص این نوابغ تنهائیشان در زمان خود آنهاست، در زمان خودشان مجهولند، غریبند و در وطن خویش بیگانه اند و آنها را و اثرشان را و سخن شان را و سطح اندیشه و هنرشان را آیندگان بهتر می توانند بفهمند.

منبع : کتاب علی تنها است . ص 16- 17

 





برچسب ها : دکتر علی شریعتی  ,

استاد علی شریعتی :

اگر می بینیم پیرو علی و کسی که برای علی اشک می ریزد و کسی که محبت علی در قلبش موج می زند، سرنوشتش و سرنوشت جامعه اش دردناک است معلوم است که علی را نمی شناسد و تشیع را نمی فهمد ... هرچند که ظاهرا شیعه باشد.

منبع : کتاب علی تنهاست ص 7

 





برچسب ها : دکتر علی شریعتی  ,

 استاد شهید مطهری :

اروپایی و اروپا زیاد از احسان و انسان دوستی در کلام و نوشته و اعلامیه های خودش دم می زند ولی چون اینها فقط از فکر و عقلش سرچشمه می گیرد و نه از روحش، لذا در وجدان خودش اثر نگذاشته است. اروپایی می گوید انسان، ولی عملاَ انسان دوست نیست.

ص14 احیای تفکر اسلامی





برچسب ها : شهید مطهری  ,

آقای جلیلی! نظر شما درباره حمله دیروز به روحانی و این عکس چیست؟


آنچه مورد انتظار است این که این جریان و حامیان آنها ، آنقدر شفافیت و شجاعت داشته باشند که با تابلوی خودشان سخن بگویند و از نام مردم ، دانشجو ، بسیج و نظایر آن ، به نفع خود سوء استفاده نکنند.
عصرایران - روز گذشته در حاشیه استقبال مردمی از رئیس جمهور - بعد از سفر سازمان ملل - عده ای از عناصر افراطی که پیش از این ، رفتارهایشان در موارد متعددی مانند حادثه 22 بهمن قم و 14 خرداد حرم امام(ره) مورد انتقاد جدی رهبری قرار گرفته بود ، بار دیگر خودی نشان دادند و با حمله به خودروی حسن روحانی ، شعارهایی علیه وی سر دادند.

در میان مهاجمان ، برخی افراد شناخته شده یک جریان خاص سیاسی نیز وجود داشتند که کاملاً سمت و سوی مهاجمان را مشخص می کرد.

یکی از این افراد ، محمدصادق شهبازی هماهنگ کننده ستاد مردمی حیات طیبه دعوت از دکتر سعید جلیلی در جریان انتخابات ریاست جمهوری 92 است که تصویر وی در خبرگزاری فارس و نیز عکسی از او در کنار جلیلی ، بسیار گویاست.




همین فرد در برنامه دیروز، امروز، فردا


هر چند از عناصر افراطی ، انتظار عقلانیت نیست ولی دستکم از آقای جلیلی انتظار می رود به عنوان کسی که سال ها مسوولیت امنیت ملی را در کشور بر عهده داشته ، نسبت فعلی خود با این افراد را تبیین و نظر خود را درباره اقدامات آنها به طور شفاف بازگو کند و بگوید اگر در دروان مسوولیت وی، افرادی به رئیس جمهوری که از سفر بازگشته حمله می کردند، با آنها چه رفتاری می شد؟!

البته معتقد به این هستیم که هر فردی آزادی بیان و آزادی اعتراض دارد و این ها نیز از این آزادی بنیادی برای ابراز عقایدشان استفاده کرده اند و به جز مواردی که مرتکب خشونت می شوند ، نباید هیچ برخوردی با آنها - و البته با دیگران - صورت گیرد. فقط آنچه مورد انتظار است این که این جریان و حامیان آنها ، آنقدر شفافیت و شجاعت داشته باشند که با تابلوی خودشان سخن بگویند و از نام مردم ، دانشجو ، بسیج و نظایر آن ، به نفع خود سوء استفاده نکنند.


....اگر جامعه ای رفتنی است، رفتنی بودن آن به دلیل رواج مفاسد اخلاقی و پایه های عینی آنهاست کا امکان ماندن را از آن جامعه سلب می کند. اگر جامعه ای پر از دروغ و خیانت و ستم و حق کشی و انسان ناشناسی باشد، چنین جامعه ای اگر در شرق باشد و اگر در غرب پدید آید، رفتنی است و هیچ حیله ای و شعاری برای ابقای آن کارساز نخواهد بود.

هیچ قومی مصونیت و ایمنی از خشم الهی ندارد.





برچسب ها : راه ناهموار  ,

داستان های کوتاه

درسی از کبریت

یک چوب کبریت سر دارد ولی مغز ندارد. در نتیجه هر وقت کمی اصطکاک وجود داشته باشد ، فورا مشتعل می شود. اثرات این اشتعال می تواند ویرانگر باشد.

آتش می تواند همه چیز را ببلعد و سبب ویرانی گردد.

همه ما سر داریم وبر خلاف چوب کبریت مغز هم داریم. عاقلانه این است که بلافاصله واکنش نشان ندهیم که این عادتی گران قدر است.  





برچسب ها : داستان های کوتاه  ,
<   <<   16   17   18   19   20   >>   >




درباره وبلاگ

جستجو

آمار


    بازدید امروز : 54
    بازدید دیروز : 120
    کل بازدید : 933673
    تعداد کل یاد داشت ها : 1623
    آخرین بازدید : 03/12/3    ساعت : 8:29 ع

دانشنامه مهدویت

دیگر امکانات