شنبه 92/7/13 — azadnagar -
نظر بدهید
یکی از بچه ها روی جیب چب هادی (شهید حسن هادی، فیلم بردار گروه روایت فتح) نام و گروه خونش را می نویسد. دیگری می گوید : «این جا ننویس ، گلوله می خورد پاک می شود!» هادی در حالی که به قلبش اشاره می کند می گوید: « این جا جای حضرت امام است ، تیر نمی خورد.» حاج میرزا می گوید:« اتفاقاً تیر درست به جایی می خورد که عاشق است.»
برچسب ها :
مردان بی ادعا ,
شنبه 92/7/13 — azadnagar -
نظر بدهید
تقوا یعنى همان مراقبت؛ مراقبت از خود، مراقبت از مسیر، مراقبت از در نیفتادن و دچار نشدن به مشکلات . میفرماید: اینجورى است که شما از چنگ مشکلات رهائى پیدا میکنید؛ اینجورى است که در این خارزار عجیب و غریب، میتوانید راه را درست طى کنید و بدون آسیب جلو بروید؛ «اعدلوا هو اقرب للتّقوى».
بیانات در دیدار رئیس و مسئولان قوهى قضائیه 1389/04/07
برچسب ها :
نکته ها از گفته ها ,
پنج شنبه 92/7/11 — azadnagar -
نظر
این نکته را همه از میشل فوکو و کوهن آموخته ایم، که :
«یک عقلانیت نداریم بلکه عقلانیت ها داریم». و اگر یک درس باید از آن بگیریم عبارت است از تواضع عقلانی. گذشتگان می گفتند تکبر و خودخواهی حجاب خرد ورزی است، حالا باید گفت تکبر عین بی خردی است و تواضع از فضایل اجتناب ناپذیر خردورزان و معرفت اندوزان است.
برچسب ها :
راه ناهموار ,
پنج شنبه 92/7/11 — azadnagar -
نظر بدهید
شهید استاد مطهری :
از جمله آسیبهای قرون اولیه اسلامی خوار شمردن تاثیر عمل در سعادت انسان است. به عبارت دیگر رجوع از طرز تفکر واقع بینانه به خیالبافانه. انسان اگر به قرآن که سند و مرجع اول ماست مراجعه کند، به این اصل پی می برد که اسلام دین عمل است.
منبع : کتاب احیای تفکر اسلامی ص 34
برچسب ها :
شهید مطهری ,
پنج شنبه 92/7/11 — azadnagar -
نظر بدهید
قصه آدم و حوا
افتاد در دست تو ، باور کن ، محال است
حوای من! گازش نزن ، این سیب کال است
حتی جهنم را به ما مفتی نداند
حالِ بهشتی ، پشت بندش زد حال است
این شیوهء آدم فریبی ، بار الها !
با دست حوا واقعا زیر سوال است
از روز اول تا همین امروز جمعه
این قصه شد تکرار و صد جور احتمال است
شاید سر کاریم ما ، استغفرالله
سر گرمی ات این قصه و این قیل و قال است
از خانه ای تا خانه ای، این عشق ، آن عشق
بر عرصه می تازیم تا وقتی مجال است
اما نه ،کرم از سیب بود و ، نسل آدم
با سیب خوردن ارتباطش ایده آل است
دارم کلاغ قصه را سر می رسانم
هرچند می دانم که پایانش شغال است
منبع:کتاب یک بغل کاکتوس صفحه:234
برچسب ها :
چرت و پرت ,
پنج شنبه 92/7/11 — azadnagar -
نظر بدهید
اگر آدم راه و روش کاری را بلد نباشد به خشونت متوسل می شود.
برچسب ها :
راه ناهموار ,
پنج شنبه 92/7/11 — azadnagar -
نظر بدهید
جملات ناب
اگر ده میلیون نفر هم مطالب احمقانه بگویند ، هنوز هم آن مطالب احمقانه است.
شخصیت ما همان کارهایی است که دور از چشم دیگران انجام می دهیم.
سپاس از خداوند را فقط محدود به شرایط خوب نکن.
با ارتکاب یک اشتباه همه چیز تمام نمی شود.
برچسب ها :
جملات ناب ,
پنج شنبه 92/7/11 — azadnagar -
نظر بدهید
«چکیده تمام خردها»
روزی روزگاری، پادشاهی بود که می خواست کلیه تعالیم خردمندانه روزگار خود را گرد آوری کند. او تمام علمای کور را فرا خواند و به آنها دستور داد تا در اسرع وقت این کار را انجام داده و حاصل کار را در قالب یک کتاب به وی ارائه دهند.
آنها نیز تحقیق خود را شروع کردند و بعد از یک سال با در دست داشتن کتاب قطوری تحت عنوان «تعالیم خردمندانه» نزد پادشاه بازگشتند. پادشاه از این کار خشنود شد، اما از آنها خواست تا کتاب را فشرده تر و موجزتر کنند.
بعد از مدتی در حالی که حجم کتاب را به یک فصل رسانده بودند بازگشتند. اما باز هم پادشاه گفت که کتاب را فشرده تر کنند. سرانجام حاصل کار یک جمله شد. وقتی پادشاه آن جمله را خواند بسیار خوشحال شد و گفت : «این خردمندانه ترین تعلیم روزگار است.» آن یک جمله ساده این بود :
«بهای هر چیز را باید بپردازی».
برچسب ها :
داستان های کوتاه ,
پنج شنبه 92/7/11 — azadnagar -
نظر بدهید
دکتر علی شریعتی :
به نظر من، بزرگترین و قویترین و ریشه دارترین عوامل فرهنگی و تربیتی که این حالت ذلت پذیری را در ما پدید آورده و شخصیت انسانی و اجتماعی ما را به کلی فلج کرده است، دو عامل است ، این دو عامل یکی ادبیات ماست و دیگری مذهب ما.
ادبیات ما بیشتر در شعر تجلی دارد و عر ما بیشتر در غزل و غزل ما مجموعا عبارت است از آه و ناله ها و زاری و زوزه های ذلت آور و رقت بار عاشق برای جلب نظر معشوق. یک بار هم در شعر ما سابقه ندارد که یک معشوقی برای عاشق خویش کوچکترین ارزش انسانی – حتی در حد یک موجود زنده ، در حد یک جانور – قائل باشد ... عاشق همیشه یک پفیوز بدبخت روزگار سیاهی است که تنها و تنها از طریق استرحام می خواهد در دل سنگ و بیزار معشوق راهی پیدا کند و از بس ناله کند و عجز و لابه کند و مثل گدا، مثل سگ، سر کوی معشوق بایستد و خاک راهش شود و گرد پایش گردد تا شاید بر کفشش بنشیند!
و مذهب ما نیز چنین است. بر خلاف اسلام که همه بر عمل صالح تکیه دارند و بر خلاف تشیع علوی که عمل به ارکان را در تعریف ایمان وارد کرده است – و این یکی از خصوصیات شیعه در برابر اهل سنت است....
در انتظار منفی شیعه صفوی، هر عمل اصلاحی را در عصر غیبت، از قبل محکوم به شکست می داند و مغایر با سنت الهی و جبر تاریخی که به سوی جهانگیر شدن فساد فردی و ظلم اجتماعی پیش می رود!
و اعتقاد به شفاعت نیز – در تلقی غیر شیعی آن، که اکنون هست – هر کسی را از ارتباط مستقیم با خدا و امید به اراده و عمل و عبادت و خدمت و کسب فضیلت خویش برای رستگاری، محروم و مایوس ساخته است ....
منبع : کتاب با مخاطبهای آشنا ص 15
برچسب ها :
دکتر علی شریعتی ,
پنج شنبه 92/7/11 — azadnagar -
نظر بدهید
خاطره ای بسیار جالب از سردار غلام علی رشید از فتح خرمشهر:
![جنگ 8 ساله دفاع مقدس](http://raddeghalam.ParsiBlog.com/Files/d6bc735022fc0984dcff010459a506ab.jpg)
لحظاتی بیشتر به فتح خرمشهر نمانده بود.
![جنگ 8 ساله دفاع مقدس](http://raddeghalam.ParsiBlog.com/Files/e7f29dd4cdb4d29d65405b620335ee8d.jpg)
صف اسرای 20 هزار نفری عراقی ها
«.... وارد یکی از منازل مخروبه شهر شدم، کفِ خانه رساله حضرت امام پاره پاره افتاده بود. چند تا عکس بچه ها و پدر خانواده هم بود. یک صفحه از مجله ای که در خانه بود توجه ام را جلب کرد. مجله را برداشتم. عملیات «دین بین فو» در آن تشریح شده بود. یک عملیات معروف در ویتنام که بر علیه متجاوزین فرانسوی صورت گرفته بود و در بسیاری از کتاب های نظامی درباره اش بحث شده است.
در جلسه ای که معمولا بعد از هر عملیات تشکیل م شد و در آن نقاط ضعف و قوت و تجارب عملیات بررسی می شد عملیات بیت المقدس را با عملیات دین بین فو مقایسه کردم :
زمین آن عملیات 20.8 کیلومتر ، یعنی حدود 160 کیلومتر مربع بوده است. زمین عملیات بیت المقدس حدود 5400 کیلومتر بود. فرانسوی هایی که در این زمین دفاع می کردند 20 گردان پیاده بودند و 10 گروهان چترباز و 4 گردان توپ خانه، یعنی حدود 20 هزار نفر. عراقی ها حدودا با 80 گردان نیروی پیاده، 34 گردان توپ خانه، یعنی حدود 500 قبضه توپ، همچنین 1400 تانک و 1200 نفربر، یعنی بالغ بر 80 هزار نیرو از منطقه دفاع می کردند.
حاصل نبرد ویتنامی ها 7000 اسیر، 1600 کشته، 4500 مجروح و 100 مفقود الاثر برای فرانسوی ها بود.
در نبرد عظیم ما حدود 20 هزار اسیر و 25 تا 30 هزار نفر کشته و زخمی برای عراقی ها حاصل شد. به این آمار باید تجهیزات، هواپیماها و هلیکوپترهای دشمن را هم اضافه کرد.»
منبع : کتاب دایره المعارف جنگ 8 ساله ایران و عراق ص 160
برچسب ها :
تلخ و شیرین های جنگ ,